sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Kun on viety kaikki .. elämä ja tulevaisuus?

Valheet ja vääryys kulkevat edellä totuuden ja oikeuden viitta harteillaan...

* Törkeydessään politiikan- ja virkavallan eliittien yksissätuumin toteuttama vaalirahakorruptio, säätiöitä hyväksikäyttäen, lienee ylivertainen?
* Onko ihme jos kansalaisten keskuudessa on omituisesti käyttäytyviä - kun heiltä on viety kaikki - elämä ja tulevaisuus?
* Mitä näyttöjä vielä kaivataan siitä minkä tahojen tahdonvallassa on ollut alistaa kansalaisia kurjuuteen ja kärsimyksiin - kasvattamalla paarialuokkaa, syrjäyttämällä työttömät ja nuoret liikaväestöksi, sekä jättämällä vanhusväestö heitteille?

Presidenttien määräys: Linnassa 6.5.1992 pidetyn "Oikeuspoliittisen seminaarin" asiakirjat salaisia

Tasavallan presidentti Tarja Halosen kansliapäätös:"Presidentti Mauno Koiviston pyynnöstä päätän ja määrään presidentintoimen hoitamisen kannalta välttämättömän luottamuksellisuuden suojaamiseksi, että asiamies, tutkija Kalevi Kannuksen pyyntöön saada jäljennökset presidentti Mauno Koiviston Linnassa 6.5.1992 järjestämään oikeuspoliittiseen keskustelutilaisuuteen liittyvistä asiakirjoista ei suostuta.Tästä päätöksestä ei saa hakea muutosta valittamalla"

http://www.promerit.net/oikeuspolitiikka.html

1 kommentti:

  1. Olin reumasäätiön sairaalassa 2 vuotta sitten kesällä sopeutumisvalmennuskurssilla. Olin ollut lähes 10 vuotta ilman lääkitystä ja hoitoa. En myöskään saanut KELA ja muita korvauksia kun olin ollut kuntoutus tutkimuksessa Kiipula säätiön kuntoutus keskuksessa Janakkalassa. Kiipula säätiön lausunnossa KELAan sanottiin, että täysin terve, mutta ei halua tehdä työtä.

    Viimeinen lääkäri, johon sain yksityiseltä lääkäriltä lähetteen kunnalliseen terveyden huoltoon, oli anestesian erikoislääkäri eli kipuklinikan ylilääkäri. Kun astuin vastaanotolle ovesta sisään hän sanoi melkein välittömästi, taidan tietää mikä sairaus sinulla on. Laitetaan varmuuden vuoksi sinut ENMG tutkimukseen. Se on elektro- magneettinen hermorata tutkimus ja sitten MRG eli magneetti röntgen.
    Pääsin ENMG tutkimukseen jossa tutkiva lääkäri ihmetteli, että kipuklinikan lääkäri laittaa minut ENMG tutkimukseen kun sen pitäisi olla terveyskeskuslääkäri, tai sairaalan alempi lääkäri joka lähettää. ENMG tutkimuksessa kävi ilmi että minulla oli hyvin laaja alaisesti jaloissa ja selässä hermojuurivaurioita ja sietämättömät kivut selittyvät sillä.

    MGR tutkimuksessa selvisi että minulla on selkäranka reuma ja korkeat tulehdusarvot selittyvät sillä. Vaikka aina ei tulehdusarvoista sitä voi nähdä. Mutta kipuklinikan lääkärin mukaan hermojuurivauriot selittyvät pitkäaikaisesta hoitamattomasta tulehduksesta.

    Sitten KELA maksoi sopeutumisvalmennus kurssin reumalla, olin ollut 8 päivää ja vielä oli 9 jäljellä kun, meille ilmoitettiin että suurin osa hoidoista lopetetaan koska. Säätiö irtisanoo puolet tuöntekijöistään ja jäljelle jäävästä henkilöstöstä pakkolomautetaan puolet.
    1/4 henkilökunnasta jäi jäljelle ja mm. kylmäkaappi hoidot jotka ovat reumasairaille ainakin osalle heitä todella suuri apu kivunlievitykseen. Soitin Timo Soinille ja kysyin miten tämä on mahdollista ja hän sanoi, että Keskusta oli saanut eduskunnassa lakialoitteen läpi joka estää, valtion puuttumisen yksityisten yritysten ja säätiöiden irtisanomiseen juuri 2 päivää aikaisemmin irtisanomisia.

    Myöhemmin kävi ilmi, että KELA omistaa Kiipula- säätiön kuntoutuskeskuksen ja siksi saa sen vastauksen Kiipula- säätiöltä minkä se on pyytänyt. Myös reumasäätiöstä KELAlla on suurin omistus.
    Olen hakenut 6 kertaa Kelan kuntoutukseen sen jälkeen kun sairauteni selvisi ja olin ollut sopeutumisvalmennus kurssilla.

    Kela on kuitenkin sitä mieltä että 51 vuotiasta eläkkeellä olevaa ei kannata kuntouttaa. Sain eläkkeeni työeläkekassalta, vaikka Kela vastusti sitä vielä eläkkeen, myöntämisen jälkeen. Olin menettänyt 10 vuoden ajalta eläke- etuuksia, kuin myös palkan ja myytyäni ja syötyäni omaisuuteni, perheeni kanssa jouduin hakemaan 1,5 vuotta ruokani Helluntai seurakunnan ylläpitämästä ruokajakelusta. En saanut myöskään perusturvasta mitään. Sillä asumme vanhassa omakotitalossa. Olen perusturvalautakunnassa Riihimäellä ja olen sanonut kuinka epäinhimillisesti, Riihimäen perusturva ja perusturvalautakunta toimii kunnan asukkaita kohtaan. Nyt he yrittävät saada minut perusturvalautakunnasta pois. katsokaa Juhani Vuorela blogit ja toivottavasti viimeinen turha perusturvalautakunnan kokous.


    Terveisin Juhani Vuorela Riihimäki

    VastaaPoista